Preferred partners

Preferred partners zijn door de Stichting drempelvrij.nl geselecteerde partijen met wie de Stichting een nauwe samenwerking heeft.

Eisen aan preferred partners

Selectie van preferred partners vindt plaats op basis van in ieder geval criteria als kwaliteit, klantvriendelijkheid en (vast overeengekomen) levering van diensten of continuïteit. Dit wordt door een toelatingscommissie beoordeeld op grond van een reglement. Binnen het partnership streven Stichting drempelvrij.nl en de preferred partner continu naar een structurele en optimale aanvulling op of verbinding met elkaars dienstverlening.

Logo Preferred Partner Stichting drempelvrij.nlHet drempelvrij.nl preferred partner logo geeft de zekerheid dat de partner voldoet aan de strenge eisen van het drempelvrij.nl preferred partner programma. De preferred partner levert topkwaliteit op het gebied van digitale toegankelijke en gebruiksvriendelijke oplossingen en verleent klantenservice van hoge kwaliteit.

Organisaties die preferred partner willen worden, kunnen het Handboek Stichting drempelvrij.nl raadplegen voor meer informatie over de procedure en eisen.