Terug naar nieuwsoverzicht

Sogeti derde geaccrediteerde inspectie-instelling

Op 6 mei 2011 heeft Sogeti van de Raad voor Accreditatie de accreditatieverklaring ontvangen. Hiermee is Sogeti de derde geaccrediteerde inspectie-instelling die aan de zware eisen voor deze accreditatie heeft voldaan. Als geaccrediteerde inspectie-instelling is Sogeti namens drempelvrij.nl bevoegd om aan de hand van het normdocument (overheids)websites te inspecteren. Alleen als een website is geïnspecteerd door een officiële inspectie-instelling en voldoet, mag een website het waarmerklogo drempelvrij.nl dragen.

Sogeti biedt de inspecties aan via Sogeti Testing Services (STS) webrichtlijnen.sogeti.nl/nl-NL/Webinspectie, waarbij diensten tegen een vooraf bepaalde prijs en tijd worden uitgevoerd.

Op de homepage vertelt Nijs Blokland, directeur van de testdivisie van Sogeti, waarom hij het belangrijk vindt om voor drempelvrij.nl inspecties uit te voeren.

Sogeti is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van ICT-oplossingen. Op het gebied van testen en architectuur neemt zij op de Nederlandse markt een dominante positie in. Sogeti levert met gepassioneerd ICT-vakmanschap een bijdrage aan het resultaat van haar opdrachtgevers. Zij streeft daarbij naar hechte en langdurige relaties met opdrachtgevers. Hierdoor dragen de ICT-oplossingen van Sogeti structureel bij aan de strategische doelstellingen van klanten. Meer informatie over Sogeti is te vinden op www.sogeti.nl en op www.werkenbijsogeti.nl.

  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Nieuwsarchief