Terug naar nieuwsoverzicht

Keurmerkinstituut derde inspectie-instelling

Op 23 maart 2016 hebben Willem van Weperen, directeur van het Keurmerkinstituut en Fini de Paauw, voorzitter van de Stichting drempelvrij.nl de samenwerkingsovereenkomst ondertekend waarmee het Keurmerkinstituut drempelvrij inspectie-instelling wordt.

Afbeelding van het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst door Fini de Paauw (links) en Willem van Weperen (rechts)

Het Keurmerkinstituut is een onafhankelijke organisatie voor de toetsing van kwaliteit en veiligheid van producten, diensten en accomodaties voor consumenten. Zij heeft haar diensten uitgebreid met het inspecteren van digitale toegankelijkheid.

De Stichting drempelvrij.nl is blij om naast Accessibility en Technobility een derde inspectie-instelling te verwelkomen. Dit biedt (overheids)instellingen, organisaties en bedrijven meer keuzemogelijkheden om het waarmerk drempelvrij te behalen. Website-eigenaren tonen onafhankelijk aan dat zij toegankelijke digitale diensten leveren voor iedereen. En gebruikers weten meteen dat de website toegankelijk is.

Logo Keurmerkinstituut

  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Nieuwsarchief